15 abril, 2021

L’Ajuntament habilita una ferramenta per conéixer com avancen les borses de treball municipals

Notario: “la implantació de la nova utilitat al web municipal és fruit del treball de diversos servicis per potenciar la informació i la transparència d’eixos processos”
9 abril, 2021

Més de la meitat de les instàncies administratives que es registren a l’Ajuntament de València es fan ja per Seu Electrònica

El 53% de les instàncies de caràcter administratiu que es registren a l’Ajuntament de València ho són ja mitjançant la seu electrònica del consistori. Pere Fuset valora “el creixement exponencial i imparable de la seu electrònica municipal”.
3 abril, 2021

L’Ajuntament llança una aplicació digital per facilitar el pagament de tributs sense certificats ni cita prèvia

La nova opció s’emmarca en la posada en marxa d’iniciatives diverses, com el projecte del nou web municipal, per facilitar les gestions administratives a la ciutadania.
16 març, 2021

El Consell Agrari incorpora aplicacions digitals i tecnologia cartogràfica a la seua labor diària

El Consell Agrari Municipal ha fet un pas avant per a fer ús de les noves utilitats i oportunitats que ofereixen els sistemes cartogràfics interactius i l'anàlisi de dades.
9 març, 2021

L’Ajuntament integra els ecoparcs mòbils al geoportal per afavorir el reciclatge entre el veïnat

Els ecoparcs mòbils es sumen als diferents contenidors de residus sòlids, olis usats, piles i roba entre els més de 600.000 elements georeferenciats sobre els mapes de València.
26 febrer, 2021

València reivindica davant la RECI que els fons per a la digitalització arriben als ajuntaments

L'Ajuntament de València també ha expressat el seu interés a consensuar amb la resta de ciutats una ordenança marc per a l'impuls del wifi públic i el desplegament del 5G.
22 febrer, 2021

L’Ajuntament renova la seua principal finestra d’informació i acosta tots els servicis municipals amb un web més accessible i interactiu

L’alcalde ha presentat hui el nou portal municipal, “que homogeneïtza les pàgines dels diferents servicis amb una navegació segura”.
18 febrer, 2021

Joan Ribó demana que s’acceleren els treballs per millorar la connectivitat de fibra òptica en els pobles de València.

L'alcalde s’ha reunit hui amb el director general de Telefónica. Una petició perquè els veïns i veïnes del Saler i altres Pobles de València puguen gaudir d'un accés a internet de qualitat per a tasques com el teletreball, els estudis a distància o els tràmits administratius digitals.
16 febrer, 2021

València conclou la instal·lació dels 1.060 sensors d’aparcament intel·ligent que entraran en funcionament en primavera.

Gràcies a la instal·lació dels sensors electromagnètics es podrà geolocalitzar les places i la seua disponibilitat.
15 febrer, 2021

L’Ajuntament presenta una proposta al Govern per a completar la fibra de molt alta velocitat en tota València.

Es corregix la informació del Ministeri sobre l'existència de zones blanques i es proposen vies perquè les empreses faciliten l'accés a internet en tota la ciutat.
12 febrer, 2021

La Seu Electrònica de València augmenta la seua compatibilitat amb tots els dispositius.

Fuset ha destacat l'augment dels servidors dedicats a la Seu Electrònica per a permetre un ús més ampli durant les pròximes setmanes coincidint amb les ajudes del Pla Resistir.
10 febrer, 2021

L’Ajuntament posa en marxa un nou sistema de fitxatge per al personal municipal basat en la geolocalització.

El nou sistema substituïx el control amb contacte (lectura biomètrica o empremta dactilar), seguint les recomanacions sanitàries per combatre la covid-19.
6 febrer, 2021

El portal smart covid19 de València supera el mig milió de visites.

El portal ha rebut 532.070 visites, una xifra que el consolida com una ferramenta molt útil perquè la ciutadania dispose a sols un click de tota la informació necessària sobre l’actualització de dades, les restriccions vigents, els consells per a fer front a la pandèmia, etc.
27 gener, 2021

L’Ajuntament inicia la ronda de contactes amb les empreses de telecomunicacions per a instar-les a millorar la connectivitat dels pobles de València.

El regidor d'Agenda Digital de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, acompanyat per tècnics municipals, ha mantingut hui una reunió virtual amb Armando López i altres responsables del departament de Relacions Institucionals d'Orange en la Comunitat Valenciana.
27 gener, 2021

València renova la seu electrònica per a continuar avançant en agilitat administrativa i estalvi econòmic.

Amb el seu redisseny estètic millora la navegabilitat, l'adaptació a dispositius mòbils i un sistema de cerques que s'integrarà en el nou web. Gràcies a estes reformes, les persones usuàries del web municipal podran trobar de manera àgil i intuïtiva els tràmits electrònics que necessiten.
20 gener, 2021

L’Ajuntament trasllada a Generalitat i Govern Central les zones sense connectivitat de fibra òptica perquè siguen beneficiàries de fons europeus.

La Generalitat incluirà estes “zones blanques” sense internet d’alta velocitat al gran projecte en forma d’expressió d’interès para el Pla de Recuperació del Ministeri d’Economia i Transformació Digital.
14 gener, 2021

València participa en la trobada CityxCity com a referent internacional en l’ús de plataformes de ciutat intel·ligent.

Tècnics de l'Oficina Smart City de l'Ajuntament de València han participat hui en la primera edició del CITYxCITY Festival, esdeveniment anual de Open & Agile Smart Cities que - en format digital per la crisi covid-19 - oferix a ciutats i empreses de tot el món informació sobre els canvis…
13 gener, 2021

L’Ajuntament inclou el servici públic del taxi en la seua estratègia de transformació digital.

El regidor d’Agenda Digital s’ha reunit amb Fernando del Molino, president de la Federació Sindical del Taxi, per tal de presentar els diferents projectes de transformació digital i Smart City que afecten esta modalitat de transport públic. Fuset ha manifestat la voluntat de la seua àrea per “contribuir decididament, i…
12 gener, 2021

L’Ajuntament mostra els projectes Smart City a la Unió de Persones Consumidores

El regidor d’Agenda Digital els ha presentat els diferents projectes de transformació digital i Smart City de l'Ajuntament de València per tal que coneguen els avantatges d’usar el Geoportal, l’AppValència o la Seu Electrònica amb què la ciutadania va estalviar prop de 12M€ en 2020.
5 gener, 2021

La seu electrònica de l’Ajuntament permet que la ciutadania estalvie quasi 12 milions d’euros en 2020

La seu electrònica de l’Ajuntament de València durant l’any 2020 ha registrat 120.040 usuaris, 50.250 dels quals n’han sigut nous. Les visites a este servici municipal han augmentat un 61,55%, i les instàncies presentades digitalment (un total de 157.891) s’han incrementat en un 84,38%, tot respecte a 2019.
22 desembre, 2020

El nou contracte de telecomunicacions de l’Ajuntament facilitarà l’arribada de la fibra òptica als Pobles de València.

Com a millora, s’oferix la connexió mitjançant fibra òptica als edificis municipals dels pobles de Benifaraig, Benimàmet-Beniferri, Borbotó, Carpesa, les Cases de Bàrcena, Castellar-l’Oliveral, el Palmar, el Saler, Forn d'Alcedo, la Punta, la Torre, Massarrojos i el Perellonet.
19 desembre, 2020

L’Ajuntament estrena 74 nous punts de WiFi4EU per a garantir internet gratuïta i d’alta velocitat.

Amb la segona fase d'implantació d'esta xarxa europea, l'Ajuntament proporciona ja connexió a Internet gratuïta i d'alta velocitat en 110 punts distribuïts pels barris de la ciutat, que ajuden a combatre la bretxa digital.
16 desembre, 2020

L’Ajuntament de València, premiat pel seu projecte digital del teletreball impulsat durant la pandèmia.

L’Ajuntament de València i, en concret, el seu projecte d’implantació digital del teletreball com a solució a les restriccions per la pandèmia per la COVID-19, han rebut el reconeixement de la revista Computing.
11 desembre, 2020

València, finalista dels premis IDC Smart Cities & Communities amb el portal coronavirus.valencia.es

Per incloure la tecnologia com a eina per millorar l'agilitat i la col·laboració en resposta a la pandèmia COVID-19. L'organització ha valorat tant la gestió de les dades com l'ús que se'ls ha donat durant la crisi.
10 desembre, 2020

L’Ajuntament mostra els projectes Smart City a l’empresariat valencià com una oportunitat per a l’economia local.

El regidor d’Agenda Digital ha presentat els diferents projectes de transformació digital i Smart City de l'Ajuntament de València.
8 desembre, 2020

L’Ajuntament exhibix els avanços de Smart City València amb una conferència de la ITU per a Amèrica Llatina.

A la conferència de la ITU ‘Ciutats intel·ligents i sostenibles i tecnologies d’avantguarda en Amèrica Llatina’ s'exposaren alguns dels projectes liderats Smart City que han convertit València en un referent en la digitalització de les ciutats intel·ligents.
4 desembre, 2020

L’Ajuntament proposa un front comú contra la bretxa digital i per les oportunitats Smart City.

El regidor d’Agenda Digital de l’Ajuntament de València, ha explicat a la Conselleria d’Innovació, Universitats i Societat Digital el treball de transformació digital i en matèria de Smart City del consistori i establir vies de cooperació.
Pere Fuset
3 desembre, 2020

L’Ajuntament insta les empreses de telecomunicacions a oferir internet de qualitat en tot el terme municipal.

Fuset plantejarà esta qüestió divendres en una trobada amb les directores generals d’Innovació i contra la Bretxa Digital i el d’Avanç per a la Societat Digital.
1 desembre, 2020

Presentació dels projectes de transformació digital i Smart City a l’Associació de Comerciants del Centre Històric

Els comerciants s'han mostrat especialment interessats pel projecte pilot d'aparcament intel·ligent que els primers mesos de 2021 sensoritzarà més de 1.000 places d'aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda, càrrega i descàrrega i parades de taxi.
23 novembre, 2020

L’Ajuntament llança una campanya sobre la transformació de València en “Smart City” sostenible

En esta campanya, que eixirà al carrer a través de distints suports com MUPIS, xarxes o webs, el veïnat de la ciutat sabrà les múltiples utilitats de la plataforma “València, ciutat intel·ligent”.
18 novembre, 2020

Reunió amb Associacions de Veïns i Veïnes de València

El regidor ha manifestat la seua voluntat d'implicar als veïns i veïnes en este procés de modernització des de la perspectiva ciutadana i ha traslladat la seua voluntat de continuar reduint la bretxa digital amb iniciatives com l'extensió del wifi públic gratuït als barris.
12 novembre, 2020

L’Ajuntament renova la plataforma Smart City que actualitzarà l’estratègia de ciutat sostenible i intel·ligent.

Els plecs introduïxen la divisió en tres lots per traure major profit sumant un nou servici de consultoria que actualitze a estratègia de ciutat intel·ligent i aprofitar els estudis big data per a millorar els servicis municipals.
6 novembre, 2020

València exposa la seua estratègia Smart City davant 150 ciutats de tot el món

L'Oficina de Ciutat Intel·ligent ha intervingut hui en l'Open & Agile Smart Cities que enguany es realitza de manera virtual.
4 novembre, 2020

València renova el seu Geoportal, que comptarà amb més de 600.000 elements georeferenciats

L'aplicació Smart City mostra milers de dades de tots els barris de València en matèries tan diverses com mobilitat, punts wifi, jardineria, mercats, esports o elements culturals.
3 novembre, 2020

Ajuntament i Generalitat es reuneixen per intercanviar informació sobre projectes innovadors

El regidor d’Administració Electrònica i Agenda Digital, Pere Fuset, s’ha reunit amb el secretari autonòmic d'Innovació i Societat Digital, Jordi Juan, per intercanviar informació sobre els projectes propis.
1 novembre, 2020

L’Ajuntament de València impulsa l’ús de l’app RadarCOVID

València incentiva l’ús d’esta aplicació per smartphones entre la ciutadania. Cal donar una oportunitat a tecnologies punteres que s’han mostrat molt efectives en el control de la pandèmia allà on s’han implementat massivament.
16 octubre, 2020

València multiplica per 100 la velocitat del WiFi públic gratuït

Al integrar-se en la xarxa europea WiFi4EU, l'Ajuntament combatrà la bretxa digital amb més de 100 punts de connexió a internet gratuïta d'alta velocitat als barris i pobles de la ciutat.
Ramón Ferri al Congrés Digital Tourist 2020
15 octubre, 2020

L’Oficina Smart City València participa en el Digital Tourist 2020 de Benidorm

Tècnics de Smart City València van participar al debat “Oficines d'intel·ligència turística" al congrés organitzat per AMETIC, punt de trobada per a impulsar la Recuperació i Transformació de les Destinacions Turístiques Intel·ligents.
12 octubre, 2020

Nova eina per a facilitar l’escolarització digital sobrevinguda

PortES està disponible a l’App València des del dijous 8 d’octubre, a l'abast de totes les famílies que necessiten escolaritzar els seus fills en un centre d'Educació infantil i Primària.
V edició del Fòrum Smart City de Kíev
8 octubre, 2020

Estratègia digital de València contra la Covid-19 en el V fòrum Smart City de Kíev

L’Ajuntament participa com a convidat d’honor en esta trobada digital per donar a conéixer el treball de l’Oficina de Ciutad Intel·ligent.
30 setembre, 2020

Protegeix-te tu i als teus amb RadarCOVID

RadarCOVID és anònima, segura i respectuosa amb la teua privacitat. Pel fet de fer-ne ús d'aquesta app de rastreig de casos COVID, no compromets la teua privacitat: no es sabrà qui ets, ón has anat o amb qui has estat. I si tens dubtes, és de codi obert, major transparència…
28 setembre, 2020

Col·laboració entre Diputació i SmartCity València

Ambdúes administracions comparteixen experiències i creen sinergies en matèria d'SmartCities. Pere Fuset i l'equip SmartCity visitaren la diputada d’Informàtica i Tecnologia i Cooperació Internacional de la Diputació de València, Mentxu Balaguer.
10 setembre, 2020

València comptarà amb 1.060 places d’aparcament intel·ligents per a mobilitat reduïda, càrrega i descàrrega i taxis.

Este projecte smart city, ja en execució, permetrà conéixer al 2021 la disponibilitat de places d’aparcament lliures mitjançant una app i diverses aplicacions web.
3 agost, 2020

València avança amb ‘Connecta VLCi’ en la transformació digital fent “intel·ligents” 194 edificis de la ciutat

L'objectiu és aconseguir una ciutat més sostenible, tecnològica, connectada, social i participativa que millore la qualitat de vida i el benestar de la ciutadania.
28 juliol, 2020

Un projecte pilot SmartCity convertix en intel·ligents 262 contenidors de vidre i envasos als Pobles de València

La Oficina de Ciutat Intel·ligent coordina el projecte, que s'emmarca dins de la Iniciativa ImpulsoVLCi amb fons europeus gestionats per Red.es.
22 juliol, 2020

Nova York visita l’Oficina SmartCity de València per a conéixer el seu model pioner.

Les dos administracions s’han emplaçat a seguir col·laborant en projectes en comú i poder compartir experiències per a aconseguir unes ciutats més intel·ligents, sostenibles i resilients.
16 juliol, 2020

L’Ajuntament unifica la contractació dels servicis de telecomunicacions i inclou “l’internet de les coses”

La ciutadania podrà conéixer en temps real la qualitat de l'aigua així com trobar geolocalitzats tots els servicis disponibles.
14 juliol, 2020

L’ONU posa en relleu la transformació de València en “ciutat sostenible i intel·ligent”.

La ciutadania podrà conéixer en temps real la qualitat de l'aigua així com trobar geolocalitzats tots els servicis disponibles.
2 juliol, 2020

APPVALÈNCIA informarà sobre l’estat de les platges i ubicarà els servicis a la ciutadania.

La ciutadania podrà conéixer en temps real la qualitat de l'aigua així com trobar geolocalitzats tots els servicis disponibles.
29 juny, 2020

La Comissió Europea i la ITU-ONU inclouen el web municipal al catàleg de bones pràctiques smartcity contra la pandèmia.

El portal  COVID19 de l’Ajuntament de València rep més de 200.000 consules durant l'estat d'alarma.
30 maig, 2020

El Fons Social Eficaç, iniciativa SmartCity que evita tràmits innecessaris a les persones que sol·liciten ajudes socials

L'Ajuntament de València ha presentat este projecte englobat dins de la Iniciativa VLCi, amb què combatre el risc d'exclusió i agilitzar les ajudes a la població en situació més vulnerable.
Pere Fuset en la 9ª Setmana de les Normes Verdes - Connectant les ciutats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible
11 maig, 2020

Agenda digital i pandèmia global a una València smart

Entre els milers de memes que ara roden per les xarxes, un d'ells, junt al somriure em provocava també una reflexió potent. ¿És possible que un maleït coronavirus faça en pocs dies més per la transformació digital d'una empresa del que el més poderós CEO haja aconseguit durant anys? Així…
8 abril, 2020

Nacions Unides tria València per a coordinar un grup de treball de resposta smartcity al coronavirus

L'alcalde informa d'esta iniciativa que servirà de guia a altres ciutats del món per a donar resposta a la pandèmia de la COVID-19.
31 març, 2020

El portal COVID-19 de l’Ajuntament supera les 14.000 visites i incorpora panells smart per seguir l’evolució del virus

Compta amb un espai destacat a l'AppValència en la nova actualització per a dispositius Android e iOS.
27 març, 2020

L’alcalde presenta la nova web que centralitza tota la informació municipal d’ajudes i servicis municipals per a fer front al COVID-19

L’alcalde presenta la nova web que centralitza tota la informació municipal d’ajudes i servicis municipals per a fer front al COVID-19
29 gener, 2020

L’Ajuntament utilitza el big data per conèixer les preferències dels turistes

El Big Data permet obtindre dades que ajuden en la presa de decisions per a la gestió municipal. L'informe «Turisme en Falles», encarregat per l'Ajuntament a Telefónica, permet conéixer la traçabilitat turística de la ciutat.
8 octubre, 2019

L’Oficina SmartCity de València impulsa el projecte Connecta VLCi per tindre 194 edificis intel·ligents

El projecte contempla la instal·lació de sensors mediambientals interns i externs en edificis esportius, museus i monuments, mercats i escoles municipals. Permetran controlar la contaminació atmosfèrica i lumínica, la temperatura i la humitat i el consum d’energia i aigua, amb l’estalvi econòmic addicional que això comportarà.
3 octubre, 2019

El comité tècnic de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents (RECI) es reunix a València

La tercera jornada de la 9a Setmana de les Normes Verdes, ha acollit pel matí la 4a reunió de la Iniciativa Ciutats Intel·ligents i Sostenibles (U4SSC). Durant la vesprada, per primera vegada en obert per a tota la ciutadania, les entitats locals i organismes públics, es reuní el Comité Tècnic…
Joan Ribó en la 9ª Setmana de les Normes Verdes - Connectant les ciutats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible
2 octubre, 2019

La segona sessió de la Setmana de les Normes Verdes recull les bones pràctiques de València com Smart City

S'ha analitzat la governança en ciutats intel·ligents i la seua relació amb la seguretat, la privacitat i la confiança, en un context de smart cities basat en l'ús de les dades. També s'ha explorat la forma en què els mercats de dades podrien desembocar en l'intercanvi sostenible d'estos.
Joan Ribó, alcalde de València, rep el premi de la U4SSC de Chaesub Lee de la ITU
1 octubre, 2019

València rep el premi U4SSC, que concedix l’organisme de Nacions Unides per a les tecnologies de la informació i la comunicació

L'Ajuntament de València ha sigut guardonat amb el Premi U4SSC, Certificat de la Implementació Satisfactòria de la United 4 Smart Sustainable Cities, que atorga l'Organisme de Nacions Unides per a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, UIT.
Accés wifi València
27 agost, 2019

València fa un pas més en l’estratègia de ciutat intel·ligent ampliant i millorant la cobertura de la seua xarxa wifi

És un nou pas en l'estratègia de València com a ciutat intel·ligent, que passa per ampliar i millorar la cobertura de la seua xarxa wifi, estendre-la i posar-la a l'abast de tots i totes. El regidor i vicealcalde, Sergi Campillo, rep el xec de 15.000 euros de Wifi4EU per a…
5 abril, 2019

València guanya el premi al millor projecte de transformació de l’Administració Pública.

El lliurament de premis s’ha realitzat a Madrid, durant el Congrés Aslan 2019, amb més d’un centenar d’expositors, 150 ponents i 6.000 persones assistents. Els XI Premis @asLAN Innovation IT i Transformació Digital han reconegut l'Oficina de Ciutat Intel·ligent de l'Ajuntament en la categoria d'Impuls al Talent Digital. L'Oficina de…
27 març, 2019

València aconseguix una nova ajuda per a invertir cinc milions en 194 nous edificis intel·ligents.

L'Ajuntament de València ha sigut adjudicatari d'una ajuda de cinc milions d'euros per a consolidar València com a Smart City. L'objectiu del projecte beneficiari, la Iniciativa Connecta VLCi, presentat per l'Oficina de Ciutat Intel·ligent, és dotar d'intel·ligència a 194 edificis municipals per a oferir nous servicis a la ciutadania i…
14 febrer, 2019

La nova web de l’Oficina de Ciutat Intel·ligent acosta a la ciutadania la implantació de les noves tecnologies en la gestió municipal

La Oficina de Ciutat Intel·ligent fa un any i estrena web, y els seus objectius són ajudar a estalviar i optimitzar els recursos, millorar la prena de decisions i la resolució eficaç i eficient de les necessitats i desitjos d la ciutadania. El regidor d’Administració Electrònica, Pere Fuset, ha presentat…
13 desembre, 2018

La iniciativa «Impuls VLCi» invertirà 6 milions en 3 anys, i situarà València en l’avantguarda de les Ciutats Intel·ligents

La ciutat ha sigut triada per al desenvolupament d'eines de gestió intel·ligent, com ara sensors de control de la recollida de residus, enllumenat intel·ligent, gestió solidaria del aigua. L'Ajuntament de València ha resultat beneficiari d'una ajuda de 4,2 milions d'euros per al desenvolupament de la iniciativa Impuls VLCi L'Ajuntament de…
13 novembre, 2018

Iniciatives com el Geoportal, l’AppValència o el portal València al minut posicionen València internacionalment

En aquesta trobada s'analitzaran eines innovadores que posa l'Ajuntament al servei de la ciutadania com el Geoportal, l'AppValència o el portal València al Minut, amb les quals la ciutat es posiciona internacionalment.
21 juny, 2018

L’Ajuntament opta a unes ajudes de cinc milions d’euros per consolidar València com a SmartCity

L’Ajuntament de València, a través de la seua Oficina de Ciutat Intel·ligent coordinada pel regidor d’Administració Electrònica, Pere Fuset, optarà novament a una ajuda que atorga Red.es, depenent de l’Administració General de l’Estat, per avançar en la consolidació de València com a SmartCity. El projecte pretén modernitzar i fer més…
7 juny, 2018

L’alcalde aposta per una Ciutat Intel·ligent per a la ciutadania, on la innovació i la tecnologia atenguen els interessos de les persones

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha intervingut en l'obertura del congrés internacional ‘Smart Cities for Smart Citizens. Nous reptes urbans’, que ha començat este matí en l'edifici Veles e Vents de la Marina. Joan Ribó obri amb la seua intervenció el congrés internacional "Smart Cities for Smart Citizens". Ribó ha…
14 novembre, 2017

El alcalde de València participa en el Smart City Expo World Congress

L'alcalde de València, davant l'auditori internacional del Smart City World Congress, ha exposat les capacitats de València com a ciutat intel·ligent en la seua intervenció en la sessió “Repensant la governança urbana: ciutats al servei de les necessitats de la ciutadania”.
2 maig, 2017

L’Ajuntament presenta el portal València al minut, amb informació en temps real

La iniciativa s’engloba en l’estratègia municipal València Ciutat Intel•ligent, i perseguix dotar la ciutadania de més informació sobre els servicis municipals i sobre la ciutat. Arreplega dades de l’EMT, Valenbisi, aparcaments, qualitat de l'aire, climatologia, atur, agenda i notícies.
17 març, 2015

València se suma a 30 ciutats de set països en la seua aposta per fiware com a estàndard per a Smart Cities

Les urbs firmants col·laboraran en la definició de models d'estàndard per a la gestió de dades obertes. Les úniques quatre ciutats espanyoles en este acord internacional són València, Santander, Màlaga i Sevilla. La ciutat de València, junt amb altres trenta ciutats d'Espanya, Finlàndia, Dinamarca, Bèlgica, Portugal, Itàlia i Brasil s'ha…
27 febrer, 2015

La Plataforma VLCi converteix a València en la primera ciutat espanyola cent per cent intel·ligent

La plataforma VLCi permet una gestió integral i intel·ligent dels serveis urbans. És una tecnologia per a potenciar la intel·ligència, que contribueix a transformar la informació en coneixement i potència l'ecosistema d'innovació de la ciutat.