Skip to main content

I CONGRÉS DE LA XARXA ESPANYOLA DE CIUTATS INTEL·LIGENTS (RECI)

El 1r Congrés Smart City naix amb l’objectiu de reunir els tècnics de les ciutats i tots els participants del sector en un espai de col·laboració per a posar en comú les tendències, bones pràctiques i reptes que presenten les Ciutats Intel·ligents. La finalitat del Congrés consistirà a permetre la connexió i la participació de tots els assistents i crear un espai que permeta passar a l’acció, per a emprendre el camí cap a vertaderes ciutats innovadores.

Data i hora:
Dilluns, 29 novembre 2021, 9.00 – 18.00 h
Dimarts, 30 novembre 2021, 8.30 – 18.00 h

Lloc: La Petxina, València

L’aforament del esdeveniment està complet, pel que s’han tancat les inscripcions.

Es pot seguir l’esdeveniment en directe a través de streaming:

30 novembre matí:

Sala PrincipalSala Paralela

30 novembre vesprada:

Sala PrincipalSala Paralela

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies és l’Associació d’Entitats Locals d’àmbit estatal amb major implantació, que agrupa Ajuntaments, Diputacions, Consells i Capítols Insulars, en total 7.410 que representen més el 95 dels Governs Locals espanyols.

La FEMP té assignada la Secretaria Tècnica de la Xarxa de Ciutats Intel·ligents (RECI). La RECI està constituïda actualment per un total de 128 ciutats que té com a objectiu intercanviar experiències i treballar conjuntament per a desenvolupar un model de gestió sostenible i millorar la qualitat de vida dels ciutadans, incidint en aspectes com l’estalvi energètic, la mobilitat sostenible, l’Administració electrònica, l’atenció a les persones o la seguretat.

La RECI defineix com a ciutats intel·ligents a aquelles que disposen d’un sistema d’innovació i de treball en xarxa per a dotar a les ciutats d’un model de millora de l’eficiència econòmica i política permetent el desenvolupament social, cultural i urbà Com a suport d’aquest creixement es realitza una aposta per les indústries creatives i per l’alta tecnologia que permeta aqueix creixement urbà basat en l’impuls de les capacitats i de les xarxes articulades tot això a través de plans estratègics participatius que permeten millorar el sistema d’innovació local.

El 1r CONGRÉS NACIONAL DE LA XARXA ESPANYOLA DE CIUTATS INTEL·LIGENTS naix amb l’objectiu de reunir els tècnics de les ciutats i tots els participants del sector en un espai de col·laboració per a posar en comú les tendències, bones pràctiques i reptes que presenten les Ciutats Intel·ligents La finalitat del Congrés consistirà a permetre la connexió i la participació activa de tots els assistents i crear un espai que permeta passar a l’acció, per a emprendre el camí cap a vertaderes ciutats innovadores .

Els eixos temàtics del Congrés han sigut dissenyats a partir dels principals reptes i àrees d’actuació de la RECI, i estan directament relacionats amb els seus Grups de Treball. L’objectiu final de les 4 àrees és el de crear ciutats intel·ligents que posen en el centre als ciutadans i que tinguen una col·laboració de 360º.

  • Govern, Innovació Social i Economia Intel·ligent
  • Ciutat Verda: Sostenibilitat i Infraestructures
  • Digitalització i Intel·ligència Artificial

Anfitrió:

Organitzadors:

Col·laboradors:

Juntament amb:

Diseño:

Secretaría técnica:

Mobiliario: