Skip to main content

Agenda Digital visita la Smart City Expo World Congress per a continuar impulsant la transformació digital de València

By 17 novembre, 2021desembre 14th, 2021

El regidor Pere Fuset promociona en este escenari el Congrés Smart City de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre en La Petxina

El regidor delegat d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset, visita durant esta setmana la Smart City Expo World Congress 2021, que se celebra en Fira Barcelona, i que suposa la major convocatòria per a conéixer les noves tendències de transformació digital i Smart City. La presència del regidor en esta cita internacional s’emmarca en les polítiques d’impuls a la transformació digital de la ciutat de València que duu a terme l’equip de govern.

La delegació municipal promociona en este fòrum el Congrés Smart City de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre en les instal·lacions del centre esportiu-cultural La Petxina.

Tal com ha explicat el regidor Pere Fuset, “és un orgull comprovar, en grans esdeveniments com este, l’elevat reconeixement i interés que desperta Smart City València’’. ‘’Són molts els components dels fons Next Generation que tenen en la transformació digital l’eix clau, i volem conéixer quines són les millors i les solucions més noves i intel·ligents per a millorar aspectes com ara la mobilitat, la sostenibilitat, el benestar ciutadà o la ciberseguretat”. El delegat d’Agenda Digital ha explicat, així mateix, que “hem comprovat com València té ja un gran camí recorregut per a ser una ciutat intel·ligent i sostenible, però volem marcar-nos nous reptes de futur com el que representen els digital twins perquè la intel·ligència artificial ens ajude a millorar la ciutat”.

nous reptes de futur com el que representen els digital twins

La delegació municipal que encapçala Pere Fuset ha tingut ocasió de visitar estands, participar en ponències i trobades, i mantindre reunions importants amb algunes de les principals empreses tecnològiques: així en la jornada d’ahir van tindre un enriquidor encontre amb Alberto Granado, president de Microsoft a Espanya; el regidor es va citar també amb Carlos Moran, responsable de l’empresa ESRI; i amb responsables de l’empresa CSIT Trans.

Durant la jornada de hui Pere Fuset ha mantingut reunions amb Kevin Bidon, responsable de l’empresa Cyclomedia, també amb representants de l’empresa Run_WithIt i amb Jacques Beltran, vicepresident per al sector públic de Dassault Systemes (3DS).