Skip to main content

AppValència estrena un apartat per acostar la Setmana Santa Marinera als mòbils de ciutadania i visitants

By 1 abril, 2023abril 3rd, 2023

L’aplicació geolocalitza els itineraris de les principals processons que recorreran els carrers del Cabanyal, Grau i Canyamelar

Ja es pot actualitzar l’App municipal als dispositius Android i IOS per a consultar la informació sobre la Setmana Santa Marinera

El regidor de Cultura Festiva i Agenda Digital, Pere Fuset, ha informat que l’AppValència estrena una nova secció dedicada a la Setmana Santa Marinera per acostar la festa gran de la València Marinera als dispositius mòbils de ciutadania i turistes. L’AppValència oferix l’agenda d’actes, tant dels col·lectius com alguns dels principals actes organitzats particularment per les corporacions, germandats i confraries de la Setmana Santa.

Fuset – que ha agraït la implicació de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera aportant tota la informació – ha anunciat que ja es pot actualitzar l’App municipal als dispositius d’Android i IOS per a consultar esta nova secció i explica que “com ja hem fet amb les Falles, l’AppValència servirà també per a tindre informació puntual de tots els actes, els itineraris i la geolocalització dels principals elements de la festivitat marinera, la segona més participada de la ciutat”.

L’AppValència oferix així l’agenda d’actes, tant dels col·lectius com alguns dels principals actes organitzats particularment per les corporacions, germandats i confraries de la Setmana Santa. De la mateixa manera els usuaris de l’AppValència podran consultar sobre el mapa la ubicació i fotografia de les imatges que es mostren tant a cases particulars com als locals socials de les entitats. També es geolocalitzen els itineraris de les principals processons que recorreran els carrers del Cabanyal, Grau i Canyamelar.

La nova versió d’AppValència recull també les publicacions oficials de la Setmana Santa Marinera de València com ara el llibre oficial o la guia de processons amb informació sobre la indumentària, les imatges i la història de cada entitat participant.

Per afavorir una mobilitat sostenible l’AppValència també oferix les seues ferramentes habituals sobre horaris en temps real del transport públic i ubicació de parades de taxi, alertes del trànsit, les bicicletes disponibles i les places lliures als parkings.

Fuset explica que junt amb l’AppValència també s’ha creat un apartat específic al Geoportal Smart City en què es geolocalitzen tots els elements centrals de la celebració marinera sobre els mapes de la ciutat.

El regidor de Cultura Festiva i Agenda Digital recorda que l’AppValència acumula ja més de 160.000 usuaris i explica que “el govern de Joan Ribó posa la tecnologia al servici de la cultura festiva de la ciutat perquè la innovació siga la millor aliada de la tradició i cada dia més gent puga acostar-se a descobrir una festivitat marinera plena de singularitats que la fan única”.