Skip to main content

L’Ajuntament mostra els projectes Smart City a la Junta directiva d’Amics del Carme

By 13 maig, 2021setembre 20th, 2021

L’Ajuntament de València es reuneix amb la Junta directiva d’Amics del Carme i els explica els diferents projectes de transformació digital i SmartCity.

El regidor d’Agenda Digital de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, s’ha reunit hui amb Toni Cassola i Empar Tordera, president i membre, respectivament, de la Junta directiva d’Amics del Carme per a presentar-los diferents projectes de transformació digital i SmartCity.

El regidor d’Agenda Digital de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha rebut este dimecres a representants de la Junta directiva d’Amics del Carme.

A la trobada l’edil ha escoltat les propostes de digitalització de l’entitat veïnal relatives al barri del Carme.

fer de la tecnologia una ferramenta per al benestar, la sostenibilitat i la millora de la qualitat de vida

Fuset ha aprofitat la reunió per explicar alguns projectes Smart City d’especial rellevància per al barri com ara el Geoportal o la sensorització de les places de càrrega i descàrrega aprovada pel veïnat de Ciutat Vella en la darrera edició dels pressupostos participatius DecidimVLC.

Totes dos parts s’han emplaçat a mantindre el diàleg “per fer de la tecnologia una ferramenta per al benestar, la sostenibilitat i la millora de la qualitat de vida del veïnat del Carme“.