Skip to main content

Els stickers de Smart City València per a xarxes socials superen els 15 milions d’impressions en el seu primer aniversari

By 9 octubre, 2022octubre 13th, 2022

Hi ha GIF i stickers per als barris, pobles i districtes de la ciutat

El regidor d’Agenda Digital de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha celebrat hui el bon acolliment del més d’un centenar de GIF i stickers animats sobre la ciutat de València, els seus barris i pobles, que des de fa just un any es poden trobar en xarxes socials gràcies a les plataformes distribuïdores.

Només en la plataforma de GIPHY s’han superat els 15,4 milions de visualitzacions d’estos stickers de temàtica valenciana que poden ser utilitzats en les stories d’Instagram, així com en els missatges de WhatsApp i Telegram, les publicacions de Facebook o Twitter, entre altres xarxes socials.

Fuset ha explicat que “calia reforçar i promocionar la identitat digital de València en unes xarxes que usen diàriament centenars de milions de persones a tot el món” i ha anunciat que “des de Smart City València es treballa per a poder ampliar el catàleg de stickers i donar així més oportunitats a la marca València en les xarxes”.

Les imatges llançades des de Smart City València van ser dissenyades per Estudi Menta i a més de promocionar eines tecnològiques com l’AppValència o la pròpia ciutat intel·ligent destaquen també alguns dels valors de la ciutat com la cultura, la festa, la sostenibilitat, la igualtat o la diversitat LGTBI. De la mateixa manera, es va incorporar un sticker dedicat a la Senyera així com alguns altres dedicats a promocionar l’ús del valencià, el xicotet comerç, el reciclatge de residus o l’ús de la bicicleta a la ciutat.

Igualment, es poden usar distintius per a algunes de les principals zones verdes de la ciutat, com per exemple el Parc Central, l’Albufera i el Jardí del Túria, per ser alguns dels espais més fotografiats en xarxes com Instagram. Però el gruix principal dels GIF i stickers per a xarxes socials està dedicat a cadascun dels prop de 100 noms de barris, pobles i districtes de la ciutat, en una iniciativa que per a Fuset “reforça la identificació de ciutadania i visitants amb València i cadascun dels seus barris i pobles oferint una promoció orgànica d’un valor econòmic incalculable”.

Per a emprar els GIF i stickers no cal realitzar cap descàrrega prèvia. N’hi ha prou amb emprar l’etiqueta #SmartcityVLC en el motor de cerca de GIF de cada xarxa social o les diverses etiquetes temàtiques relacionades amb cadascuna de les imatges. La intenció és continuar ampliant progressivament la biblioteca de GIF per a oferir un ampli catàleg de temàtica valenciana als més de 3.800 milions de persones usuàries que segons les estadístiques usen les xarxes socials en tot el planeta.