Skip to main content

L’Oficina València Ciutat Intel·ligent participa en el “VII Encuentro Rivas Ciudad Inteligente”

By 22 juny, 2021juny 23rd, 2021

El regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica i tècnics de l’Oficina Ciutat Intel·ligent participen en les jornades en el municipi de Rivas Vaciamadrid.

Aquestes jornades estan compostes per diversos esdeveniments vinculats directament a la RECI (Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents): el Comité Tècnic de la RECI, una trobada amb la ciutadania per a presentar el futur de les smart cities, l’assemblea general de la RECI.

En la taula inaugural del VII Encuentro Rivas Ciudad Inteligente ha participat el regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset; acompanyat de Sonia Hernández, Ministeri de Foment; Mónica Carazo, Ajuntament de Rivas Vaciamadrid i Juan Carlos Abascal, Alcalde d’Ermua.

El regidor ha recalcat que les “Smart Cities del futur seran territoris més enllà de la mateixa ciutat on la tecnologia serà un mitjà invisible per al benestar de la ciutadania, l’eficiència i la sostenibilitat”, també ha demanat ampliar el “concepte de Smart City a les àrees metropolitanes perquè les ciutats col·laboren amb solucions que connecten entre elles“.

En la segona jornada, dia 23 de juny, es reunirà en exclusiva al Comité Tècnic de la RECI i a continuació es realitzarà un esdeveniment públic en el qual es comptarà amb ens i empreses interessades a millorar la seguretat, eficiència, sostenibilitat i qualitat de vida a les nostres ciutats.

Serà una jornada especialment centrada en la tecnologia 5G i en els Fons de Recuperació Next Generation EU. Les sessions seran obertes, a excepció de l’assemblea general de RECI.