Skip to main content

Smart City València organitza un taller per a explicar les noves funcionalitats del portal València al minut

By 29 maig, 2022maig 30th, 2022

Es durà a terme dijous que ve en la plaça de l’Ajuntament amb una gran pantalla per a poder seguir les explicacions

Les persones que participen en el taller aprendran les funcionalitats del portal

L’Ajuntament de València ha organitzat un taller de demostració ciutadana del portal València al Minut, dijous que ve, 2 de juny, en horari de matí i vesprada.

Així ho ha avançat el regidor d’Agenda Digital, Pere Fuset, qui ha explicat que l’objectiu del taller és “implicar el veïnat en la transformació digital de València, fent-la comprensible amb una web reformada que és un xicotet aperitiu del potencial de València com Smart City”. Mitjançant una pantalla gran i diverses tauletes els monitors guiaran a les persones participants del taller en algunes de les noves funcionalitats incloses en el portal.

Es desenvoluparà en la Plaza de l’Ajuntament, enfront de la façana principal de la Casa Consistorial amb una pantalla gran i diverses persones que explicaran el funcionament del nou València al Minut a la ciutadania. Serà el pròxim 2 de juny de 10.30 a 14 hores i de 16 a 20 hores. El taller compta amb la col·laboració de Telefónica i Ídrica, empreses responsables dels dos principals lots Smart City. L’Oficina de Ciutat Intel·ligent explicarà a la ciutadania el funcionament dels nous quadres de comandament ciutadà i les seues diferents posibilitats.

València al minut

La ciutat en temps real

Aprofitant el taller, Smart City València realitzarà un senzill acte de presentació de l’eina València al Minut a les 11 del matí per al qual s’ha convidat a representants de diverses entitats cíviques i veïnals de la ciutat.

Fuset ha destacat que amb esta renovada eina, disponible en la web i l’AppValència, “la ciutadania podrà fer un seguiment en temps real de la transformació de València com a ciutat intel·ligent i sostenible, monitorant i mesurant aspectes com els avanços en la lluita contra la contaminació, el foment del reciclatge de residus, l’ús del transport públic i la mobilitat sostenible o la recuperació econòmica de la ciutat amb la creació d’ocupació”.