Skip to main content

Presentació dels projectes de transformació digital i Smart City a l’Associació de Comerciants del Centre Històric

By 1 desembre, 2020febrer 1st, 2021

El regidor d’Agenda Digital de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, s’ha reunit hui amb Júlia Martínez, gerent de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, per tal de presentar els diferents projectes de transformació digital i Smart City del consistori.

Afavorir

el fluix

d’informació

Durant la reunió el regidor ha introduït aplicacions com el Geoportal, que “amb prop de 600.000 elements georeferenciats sobre els mapes de València pot ser d’utilitat també per a l’activitat comercial de la ciutat“.

Fuset també ha avançat algunes de les novetats que recollirà la nova versió de l’AppValència amb què l’Ajuntament vol “afavorir el flux d’informació amb la ciutadania“.

Els comerciants s’han mostrat especialment interessats pel projecte pilot d’aparcament intel·ligent que els primers mesos de 2021 sensoritzarà més de 1.000 places d’aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda, càrrega i descàrrega i parades de taxi.

Fuset s’ha compromés amb els comerciants a contemplar les necessitats del xicotet comerç dins de l’estratègia global de ciutat intel·ligent i sostenible.