L’objectiu d’esta actuació és substituir l’arquitectura GIS existent per una arquitectura orientada a servicis que permeta dotar de noves funcionalitats al Sistema d’Informació Geogràfic Municipal, així com la migració de les aplicacions utilitzades en l’entorn actual a la nova arquitectura.

Esta actuació pretén incorporar la component geogràfica del territori com un aspecte més de la Smart City, de manera que es puga gestionar la ciutat no sols basant-se en informació alfanumèrica, sinó també a la ubicació on s’ha produït informació i a la relació entre els actius de què disposa l’Ajuntament desplegats per tot el terme municipal de València. Açò permetrà tindre una visió holística de la ciutat combinant dades, ubicació, tendències i indicadors.

Projecte

Impulso VLCi

Servici

Oficina de Ciutat Intel·ligent · SerTIC

Geoservicis

Smart

Integració de la informació dels pàrquings públics i privats de la ciutat o de tot l’equipament d’enllumenat a través d’un únic API (interfície estàndard per a ús per aplicacions) o la integració de les dades tributàries per a la seua explotació avançada des del sistema d’informació geogràfica de l’Ajuntament (GIS) .

El projecte VLCi ha anat creixent, pivotant sobre les possibilitats d’integració de la plataforma de ciutat intel·ligent: amb nous components FIWARE com la ferramenta UTool desenvolupada per la Universitat Politècnica de València, amb nous servicis com el Geoportal de l’Ajuntament, millor i major funcionalitat en l’AppValència i nous Quadres de Comandament de gestió Municipal.