El projecte planteja una gestió més moderna i eficaç de fins a 194 edificis i instal·lacions municipals. La plataforma VLCi integraria totes les connexions que beneficiarien a edificis esportius, museus i monuments, mercats municipals i escoles (tant municipals com aquelles en què el manteniment i els subministraments dels quals van a càrrec del pressupost municipal).

En tots estos espais municipals es planteja la instal·lació de sensors mediambientals interns i externs que permetrien controlar la contaminació atmosfèrica i lumínica, la temperatura, la humitat, etc.; també hi hauria sensors de consum d’energia i aigua per a vetlar per l’eficiència energètica i l’estalvi econòmic.

Projecte

CONNECTA VLCi

Servici

Oficina de Ciutat Intel·ligent

GESTIÓ D’EDIFICIS MUNICIPALS

Connecta Esports

58 edificis esportius en què es milloraria la gestió i les reserves de les instal·lacions i activitats oferides, amb una major accessibilitat i comoditat per a les persones usuàries, així com sensors d’ocupació per a controlar aforament i accessos.

Connecta Museus

Per a 22 museus i monuments es planteja una plataforma de venda d’entrades en línia i un sistema de visualització dinàmica de continguts, així com opcions relacionades amb la geolocalització i la realitat augmentada.

Connecta Mercats

Per a 16 mercats municipals es planteja una plataforma moderna a l’abast de clients, venedors i gestors que puga oferir nous servicis en línia.

Connecta Escoles

98 col·legis de gestió municipal podran disposar d’una plataforma de conscienciació mediambiental per a la comunitat educativa incloent servicis online i app (en App València) . A més, podran incloure’s altres col·legis privats que desitgen adherir-se a la iniciativa.