L’Oficina Smart City València participa en el Digital Tourist 2020 de Benidorm

By 15 octubre, 2020octubre 20th, 2020
Ramón Ferri al Congrés Digital Tourist 2020

Els tècnics de l’oficina Smart City València van participar en la taula de debat titulada “Oficines d’intel·ligència turística”.

L’Oficina Smart City València participa en el Digital Tourist 2020 de Benidorm

El Congrés Digital Tourist 2020, organitzat per AMETIC, punt de trobada per a impulsar la Recuperació i Transformació de les Destinacions Turístiques Intel·ligents.

El debat va estar centrat en com les tecnologies de la informació i la comunicació i tots els servicis i solucions de les Smart Cities han servit i serveixen per a combatre la pandèmia actual.

servicis

i solucions

per a la ciutadania

Durant la presentació i el posterior diàleg es va recalcar el fet de disposar d’una Oficina de Ciutat Intel·ligent a la ciutat i les solucions que es presten a la ciutadania, l’ús i els beneficis que genera la Plataforma de Ciutat en la integració dels servicis municipals.

De la mateixa manera, es va presentar el portal coronavirus.valencia.es, una solució tecnològica que continua activa i ha suposat una forma de comunicació de l’Ajuntament i una eina per a la presa de decisions pels gestors municipals.

El regidor d’Administració Electrònica i Agenda Digital, Pere Fuset, ha recordat que “l’Oficina de Ciutat Intel·ligent és pionera i referent en les administracions locals i esdeveniments tan rellevants com el Digital Tourist ens permet exposar tots els servicis i solucions que aportem a la ciutadania. Alhora, des de l’Oficina Smart City recolzem en la transformació digital dels servicis municipals i un exemple d’això és la col·laboració amb el servici de turisme i la seua fundació Visit València”.