9ª Setmana de les Normes Verdes - Connectant les ciutats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Connectant les ciutats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

L’Ajuntament de València, a través de l’Oficina de València Ciutat Intel·ligent, ha sigut proposat per la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU), organisme de Nacions Unides (ONU), per a ser amfitrió de la 9ª Edició de la Setmana de les Normes Verdes que se celebrarà de l’1 al 4 d’octubre.

La cita internacional organitzada per Nacions Unides servix com a plataforma global per al debat i l’intercanvi de coneixements. Tot, per a crear consciència sobre la importància de l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per a protegir el medi ambient, aconseguir una economia circular i accelerar la transició cap a ciutats intel·ligents i sostenibles,

La col·laboració entre el consistori i la ITU en diferents projectes (com la certificació de la ciutat en la Recomanació Y.4903: Fonamentals de rendiment relacionats amb les ciutats intel·ligents i sostenibles per a avaluar l’assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible) ha permés que València albergue un dels esdeveniments mundials que organitza l’Agència anualment.

La 9ª Setmana de les Normes Verdes reunirà els principals especialistes en el camp de les ciutats intel·ligents, a les i els principals responsables polítics, enginyers, dissenyadors, urbanistes, alts funcionaris, reguladors, experts en estàndards i universitats. Durant els quatre dies de duració de l’esdeveniment hi haurà ponències i discussions que es duran a terme tant en espanyol com en anglés i seran retransmeses via web a través de la pàgina de Nacions Unides.

Pàgina de l'event
Objectiu 11: Ciutats i comunitats sostenibles

Amfitrió:

Coorganitzadors:

Juntament amb:

Patrocinador: