REVIURE 2021. Programa Municipal de Reforma i Lloguer d'Habitatge Buit - València

null REVIURE 2021. Programa Municipal de Reforma i Lloguer d'Habitatge Buit

Tornar

REVIURE 2021. Programa Municipal de Reforma i Lloguer d'Habitatge Buit

Convocatòria d'ajudes destinades a la reforma de vivendes de propietat privada incorporades al Programa Municipal de Reforma i Lloguer d'Habitatge Buit "Programa Reviure".

La finalitat d’estes ajudes és incrementar el nombre de vivendes oferides per l’Ajuntament per tal d’atendre les demandes de les persones incloses en el Registre de Demandants de Lloguer i que formen part de la borsa constituïda una vegada adjudicats els habitatges municipals en règim de lloguer assequible, així com millorar les condicions d’habitabilitat de les vivendes privades al terme municipal de València.

 

(20/05/2021) Ajudes destinades a la reforma de vivendes incorporades al Programa Reviure. Enllaç al tràmit en Seu Electrònica.El termini per a presentar les sol·licituds de la subvenció es de 1 mes a comptar de l’endemà de la publicació de la present convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.

 

(20/05/2021) Inclusió Vivendes en Programa Reviure. Enllaç al tràmit en Seu Electrònica.El termini per a sol·licitar la inclusió d’un habitatge en este programa serà en qualsevol moment.

 

(13/05/2021) Bases de la convocatòria (pdf 197 kb).

Dades de la campanya:

Publicació oficial: BOP n. 95, de 20 de maig de 2021.

Termini des de: 21 de maig

Termini fins a: 21 de juny de 2021, ambdós inclusivament.

Registres Municipals

Registres Municipals

Pot trobar este document en: